Informatie aanvragen voor

Inschrijving is pas definitief na bevestiging Polkadots

BOOTCAMP 1 DAY Gelpolish voor beginners met rubberbase

Om de nagelstudio van polkadots in schoonheid af te sluiten organiseren we nog een aantal laatste cursussen in groep speciaal voor jullie in het pand te Wetteren. Maar geen zorgen, privé lessen blijven heel het jaar door beschikbaar!

SOS gelpolish time! Deze cursus is geschikt voor iedereen met 0% ervaring in de nagelbranche. 

Je wilt graag beginnen met een nieuwe hobby of passie. Je wilt graag mooie natuurlijke nagels kunnen verstevigen en versieren. Perfect! Dan is dit DE training voor jou. Deze training is erg verschillend van de gelnagelstraining. Hier focussen we enkel op natuurlijke mooie nagels en niet op verlengingen en opbouw, dikte van de gel.

Je leert de natuurlijke nagel verstevigen met rubberbase, manicure uitvoeren. Hygiene regels,.. etc. 

We werken de nagel of met een natuurlijke kleur of met een funky zomer kleur.

Je leer de kneepjes van het lakken. In de voormiddag leer je een nieuwe set gelpolish plaatsen. Je model is voorzien van mooie nagels ZONDER iets op. Indien je geen model kan vinden voorzien wij deze. 

In de namiddag leer je gelpolish bij te werken. Je model is voorzien van gelnagels of gelpolish met min 2 weken uitgroei! 


Deze training is EXCL startpakket. Deze kan je aanschaffen bij ons voor 175 euro excl btw. met UV lamp. +50 euro incl LED lamp indien gewenst.   • 21/07/2019
  • Kapellendries 22 9230 Wetteren
  • 10H tot 18H
  • * Prijzen exclusief BTW


250